Zariadenie sociálnych služieb DOTYK

Humanitárny dar - polohovateľné postele

Dňa 23.5.2013 navštívil naše zariadenie pán Guido Stöckli, predstaviteľ švajčiarskej zahraničnej pomoci Rádu Maltézskych rytierov. Nášmu zariadeniu daroval polohovateľné nemocničné postele, ktoré svojou kvalitou vyhovujú aj najnáročnejším kritériám zdravotníckych a sociálnych zariadení na Slovensku. Pán Guido Stöckli sa dlhé roky podieľa na poskytovaní humanitárnej pomoci pre slovenské zdravotnícke a sociálne zariadenia a vykonáva svoju činnosť na čisto dobrovoľníckej báze. Prostredníctvom tohto daru chceme naším prijímateľom zabezpečiť dôstojný život v našom zariadení. Za túto pomoc, sa mu chceme veľmi pekne poďakovať a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

PhDr. Igor Magera, PhD.
riaditeľ zariadenia

 


 

Poďakovanie - cesta p. Stöckliho na Slovensku

Vážení priatelia,

počas mojej cesty u Vás s Dr. Tavernom sme videli len pozitívne a pozoruhodné veci. Program bol perfektný a veľmi zaujímavý, presnosť bola ako švajčiarske hodinky Rolex. S nami dodaným materiálom robíte zázračné veci a to všetko v prospech pacientov. Stretávali sme sa len s motivovanými ľuďmi a to nám dodáva obrovskú radosť.

Pevne dúfam, že v tomto smere budeme pokračovať aj v budúcnosti. Máme všetci veľkú výhodu, že spolupráca medzi Veľvyslanectvom Slovenské republiky vo Švajčiarsku a Rádom maltézskych rytierov vo Švajčiarsku je príkladná a unikátna - Bravo.

Ste našimi najlepšími priateľmi v rámci našej organizácie a s Vašou spoluprácou som nadmieru spokojný.

Vive la Slowaquie, Vive la Suissse , Vive l’Ordre de Malt

Zasielam priateľský pozdrav

Guido Stöckli

CMSimple plugin: Gallery Collection Image Album
© simpleSolutions

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login